10 Kişi ile Altın Galibiyet

70 Dakikasını 10 kişi oynadığımız müsabakadan Mustafa Acun'un 76.dakikada attığı gol ile galip ayrıldık. Hatay Payas ilçe stadında oynanan müsabakada 22. Dakikada kalecimiz Mehmet Bayram’ın ceza sahası dışında elle oynadığı top sonrasında kırmızı kart görmesiyle takımımız 10 kişi kaldı. Mücadelenin geri kalan bölümünde orta saha ve defanstaki mücadelesiyle takdir toplayan ekibimiz Mustafa Acun ile 2 net gol pozisyonundan yararlanamadı. 76.dakikada Aykut’un ara pasında bir kez daha gol pozisyonuna giren Mustafa bu sefer topu ağlara yollayarak takımımızı 0-1 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmazken önemli bir deplasmandan 3 puan ile ayrılan Arnavutköy Belediye Spor 2. Haftada 4 puana ulaştı.