12 Spor Kulübüne 16 Branşta 10 Bin Adet Malzeme Dağıtıldı

Amatör spor kulüplerine her fırsatta destek olan Arnavutköy Belediyesi, malzeme yardımları ile spor kulüplerini katkısını sürdürüyor. Sporun bütünleştirici ruhunu ve birlikten doğan gücünü hizmet politikasına yansıtan; genç sporcuların ve amatör branşların her zaman yanında olan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Bu sene 7. si düzenlenen amatör spor kulüplerine yardım programda, Arnavutköy’de faaliyet gösteren 12 spor kulübüne 16 branşta 10 bin adet malzeme dağıtıldı. Vadipark Arena Spor Kompleksi’nde ’nde düzenlenen amatör spor kulüplerine malzeme yardım programına; Arnavutköy Belediye Başkan Haşim Baltacı, Futbol kulüpleri başkanları ve yöneticileri ile sporcular katıldı. Amatör spor kulüplerine malzeme yardım töreninde kısa bir konuşma yapan   Arnavutköy amatör spor kulüplerini destekleme derneği başkanı Vedat dönmez, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya teşekkür etti.

Sporun amatör ruhunun desteklendiği programda konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Her yıl olduğu gibi bu yılda amatör spor kulüplerimize malzeme desteğine devam ediyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren ve son derece başarılı spor kulüplerimiz var. Hemen hemen burada toplam sayı 7 bin civarında bunun özellikle genç bir nüfusa sahip olan Arnavutköy için son derece önemli bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Burada bulunana 12 spor kulübümüze 10 bin parçalık malzeme dağıtımı yapıldı. Hepsinin ihtiyacına göre çünkü kulüplerimizin birçoğu tek branşta yarışlara katılmıyorlar

Konuşmalardan sonra Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, her kulübün kendi rengine göre özel tasarlanmış formaları ve spor malzemelerini kulüp başkanları ve yöneticilerine teslim etti.