4 Karatecimiz Milli Takım Şansını Sürdürüyor

17 Kasım Cumartesi günü final müsabakalarıyla sona eren Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda Arnavutköy Belediye Spor Karate takımı sporcusu Siyament Turhan 61 kilo gençler kategorisi kumite final müsabakasında rakibine yenilerek altın madalya şansını kaçırdı. İlk saniyelerde başa baş mücadele sergileyen sporcumuz son anlarda rakibine üst üste puanlar vererek Türkiye şampiyonasını ikinci sırada tamamladı ve gümüş madalya kazandı.

Arnavutköy Belediye Spor Karate takımı Siyament Turhan, Büşra Kılıç, Oğuz Furkan Kaçar ve Ahmet Fırat Bozdemir ile yarın tatamide Milli forma şansı arayacak. 18 Kasım Pazar günü Rize Yeni Şehir Kapalı Salonunda yapılacak seçmeler sonrası Milli takım kadrosu şekillenecek.

Danimarka’nın Alborg kentinde düzenlenecek olan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı “Avrupa Karate Şampiyonası Elemeleri" sonrası Rize'de gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonası sona erecek.