60 Dakika 10 Kişi Oynayan Takımımızdan 4 Gollü Galibiyet

TFF misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden iki İstanbul takımı Bolluca Stadı’nda karşı karşıya geldi. Deplasmanda oynanan ilk maçı 1-0 kazanan Arnavutköy Belediye Spor’umuz zirve yarışını sürdürmek için galibiyet parolası ile çıkarken 1877 Alemdağ Spor bu maçtan 3 puan alarak düşme hattından uzaklaşmak istedi.

Arnavutköy Belediye Spor Ozan Karabacak’ın 26. Dakikadaki golü ile 1-0 öne geçti. 30.dakikada sakatlanarak yerde yatan Mert Caymaz’a atılan top sonrasında karşılaşmada gergin anlar yaşanırken Kaptan Mert Caymaz bu pozisyon sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. 45.dakikada Murat Torun’un penaltı golü ile devreye 2-0 giren Arnavutköy Belediye Spor’un ilk yarıdaki mücadelesi alkış aldı.

İkinci yarıya atak başlayan konuk ekip 70.dakikada Çağlar Özel ile bir gol bularak skoru 2-1’e getirdi. Oyuncu değişiklikleri ile 10 kişi oynayan takımımızda oyuna müdahalede bulunan Teknik Direktör Sinan Bayraktar genç Mertkan’ı oyuna sürerek 3.golün mimarı oldu. Mertkan Cengiz defans arkasına atılan topta kaleci ve defans arasına girerek skoru 3-1’e getiren golü kaydetti. 90.dakikada Kaan Bulut ile bir gol daha bulan Arnavutköy Belediye Spor İstanbul derbisinde 3 puanın sahibi oldu. Rakibi ile oynadığı iki maçtan 6 puan çıkaran ekibimiz puan sıralamasında 4.sırada yer alarak zirve yarışını sürdürdü.

Arnavutköy Belediye Spor ligin 21.haftasında Arvin Hopaspor’a konuk olacak.