Arnavutköy Belediye Spor 2. Yarıda Açıldı

Bölgesel Lig 11.Grup 2.Hafta karşılaşmasında, geçen sezon İstanbul Sahil Spor maçında yaşanan olaylardan dolayı cezası nedeniyle Şenlikköy Stadı’nda oynadığı müsabakada, Arnavutköy Belediye Spor Vize Spor’u 4-2 mağlup etti.

Maça Hızlı başlayan Arnavutköy Belediye Spor Ferhat Uysal ile üst üstü iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Vize spor ilk atağını 20. Dakikada gerçekleştirirken kenar ortasına iyi yükselen Vize Spor forveti topu kaleci Mehmet’in üzerinden aşırtarak filelere gönderdi 1-0. Golün şokunu atlatmaya çalışan Arnavutköy Belediye Spor ataklarını sıklaştırırken son paslarda ki hatalar golün gelmesini engelledi. Topa sahip olan taraf olmasına rağmen yakalandığı kontra atak ile kalesinde 2.golü bulan ekibimiz üstün götürdüğü ilk yarım saatlik dilimde bir anda 2-0 geriye düştü. Devreye 2-0 skor üstünlüğü ile giren Vize spor deplasmanda belki de beklemediği bir skor ile soyunma odasına girdi.

‘’İkinci yarıda iki değişiklik’’

2.Devreye iki oyuncu değişikliği ile başlayan Teknik Sorumlu Osman Cengiz genç oyuncu Erkan ve Ersel Samet Temel’i oyuna sürdü. İlk yarıya göre daha olgun ataklar ile rakip ceza sahasında baskı yaratan takımımız Mustafa Acun’un ceza sahasına yöneldiği sırada rakibin eli ile kontrolü sonrası penaltı kazandı. Ferhat Uysal’ın gol ile sonuçlanan penaltısı ile skor 2-1’e geldi. Dakikalar 67’yi gösterdiğinde oyuna ikinci yarı dahil olan Erkan sağ kenardan çalımlarla iki kişiyi ekarte ederek topu arka direkte Mustafa Acun ile buluşturdu. Mustafa’nın düzgün vuruşu ile skor 2-2’ye geldi. 78. Dakikada 25 metreden kazanılan frikik sonrası topun başına Ersel Samet geçti. Samet kalecinin bakışları arasında topu şık bir vuruşla ağlara göndererek takımını öne geçiren golü kaydetti 3-2. Dakikalar 81’i gösterirken İkinci golün bir benzeri ile Mustafa’nın ayağından 4.golü bulan Arnavutköy Belediye Spor bu dakikadan sonra yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 2-0 geride kapattığı devre arasından maç sonu 4-2 galibiyet ile ayrılan Arnavutköy Belediye Spor ikinci haftayı da galibiyet ile kapatarak puanını 6’ya yükseltti.