Arnavutköy Belediye Spor 4 Sporcu ile Şampiyonada

Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası 31 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Ordu ili Fatsa 75. Yıl Spor Salonunda düzenlendi. Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve 21 yaş altında düzenlenen şampiyonaya Arnavutköy Belediye Spor Karate takımı 4 sporcu ile katıldı.

Milli takım adına şampiyonaya katılan Ayşenur Aşçı Bronz madalya, Nazife Atbaş Bronz madalya, Emirhan Demirci gümüş madalya kazandı. Takım kata müsabakalarında bronz madalya kazanan Nazife Atbaş, Zeynep Şule Arslan ve Zeynep Aykul  ve Arnavutköy Belediye spor adına yarışan Ahmet Fırat Bozdemir bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, açılış seremonisinde hazır bulunduğu şampiyonaya Karadeniz ile Hazar Denizi’ne kıyısı olan ülkelerden 1004 erkek, 849 bayan sporcu katıldı. Şampiyonaya Fatsa halkının yoğun ilgisi tribünleri renklendirdi.