Arnavutköy Belediye Spor, Bölgesel Amatör Ligde

Süper Amatör ligini lider olarak tamamlayan Arnavutköy Belediye Spor, Play Off turunu da geçerek Bölgesel Amatör Lige çıkmaya hak kazandı.

Süper amatör lig Klasman B grubunda sezonun en önemli maçına çıkan Arnavutköy Belediye Spor, İstanbul Sahil Sporu 2-1 yenerek Bölgesel Lig için çok önemli bir zafer elde etmiş oldu. İBB Şenlikköy stadında oynanan müsabakayı Çağdaş Altay, Armağan Çekinmez ve Hakan Yoldaş hakem üçlüsü yönetti. Arnavutköy Belediye Sporu desteklemeye gelen yaklaşık 300 taraftar maç boyu takımlarını desteklediler.

Maç sonu taraftarı ile galibiyet sevincini yaşayan Arnavutköy Belediye Spor bu sonuçla lider Ortaköyspor ile aynı puanda klasman grubunu bitirdi.  İkili averaj ile Ortaköyspor’un gerisinde kalan Arnavutköy Belediye Spor, sevincini pekiştirmek için Bölgesel Lig karşılaşmalarının sonlanmasını bekledi.

Süper amatör lig 5. Grubu 22 maçta; 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak lider tamamlayan Arnavutköy Belediye Spor, klasman B grubunu ise 7 maçta; 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 16 puanla 2’nci tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

İstinye Orhan Saka Amatörler Evinde BAL Play Off kura çekimi gerçekleştirilirken oluşan tablo, SAL Klasman Grubunu 2’nci sırada bitiren takımları da yakından ilgilendirdi. 3’üncü lige yükselebilme adına İstanbul’un iki temsilcisi Modafen ve 1877 Alemdağspor takımları birbirleriyle birinci turda eşleşirken, bu eşleşme sonucunda Arnavutköy Belediyespor’un, Bölgesel Amatör Lige doğrudan yükselmesi kesinleşti.