Arnavutköy Belediye Spor’dan Beklenmedik Puan Kaybı

Spor toto bölgesel lig 11.grup’ta mücadele eden Arnavutköy Belediye Spor evinde ağırladığı Bozcaadaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Bolluca Stadı’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan ekibimiz 23.dakikada Kerem Gülmez ile galibiyet golünü buldu. 42.dakikada deplasman ekibi beraberliği yakalasa da 45.dakikada sahneye çıkan Mustafa Acun şık bir plase ile ilk yarının skorunu tayin etti 2-1. İkinci yarı kontrolü elinde tutan takımımızda Erkan’ın sağ kenardan getirdiği topta defans oyuncusunun kayarak müdahalesine hakem devam kararı verince sahada gerginlik yaşandı. Faul ve sarı kart beklentisi ile hakeme yönelen oyunculularımızda, Erkan’ın faul sonrası verdiği refleks hareketine kırmızı kart gösteren orta hakem Engin Ferik oyunun bir anda gerilmesine sebep oldu. 61. Dakikada 10 kişi kalan ekibimiz oyuna ortak olmaya çalışan Bozcaada spor ataklarında başarılı olurken 72.dakikada uzaktan gelen şuta engel olamadı 2-2. Bir kişi eksik oynayan Arnavutköy Belediye Spor kalesinde tehlike görmez iken, Mustafa Acun ile iki pozisyon buldu fakat bu pozisyonlardan yararlanamadı. Müsabakanın sonuna 6 dakika uzatma eklenirken başka gol olmadı ve iki tarafta birer puanla ayrıldı.