Arnavutköy Belediye Spor Evinde Farklı

Spor Toto Bölgesel Lig 11.Grup 4. Hafta karşılaşmasında Başiskele Doğantepe Spor ile karşılaşan Arnavutköy Belediye Spor sahadan 3-0 galip ayrılarak puanını 9’a yükseltti. Bu sezon ilk kez Bolluca Stadı’nda taraftarıyla buluşan takımımız 30. Dakikada Anıl Bircan’ın golü ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı rakip ceza sahasında üstün oyununu sürdüren ekibimiz devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarının başında da topa sahip olan taraf Arnavutköy Belediye Spor olurken dakikalar 50’yi gösterirken ekibimiz genç oyuncusu Erkan Şentürk’ün ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti. Skoru 3-0’a getiren golü, oyuna sonradan giren yeni transfer Kerem Gülmez atarken, Kerem’e yaptığı asist ile maçın yıldızı 3 golde de katkısı olan Mustafa Acun oldu. Takımımız bu sonuçla 9 puan ile 2. Sırada yer alırken, haftaya deplasmanda Edirne Spor ile karşılaşacak.