Arnavutköy Belediye Spor Evinde Galip

Süper Amatör Lig 5.grupta nefes kesen karşılaşmanın galibi Arnavutköy Belediye Spor Pazar günü Bolluca stadında oynanan karşılaşmada baştan sona üstün görünen ev sahibi Arnavutköy Belediye spor ilk devre ve ikinci devrenin son dakikalarında bulduğu iki golle ile Karabekir sporu 2-0 yenerek ikinci hafta sonunda puanını altıya çıkardı.

Konuk ekip Karabekir spor ilk haftayı beraberlikle kapamış olması nedeniyle mutlak galibiyet parolası ile maça başladı. Ev sahibi Arnavutköy Belediye spor kendi saha ve seyirci avantajı ile çıktığı bu önemli karşılaşmada golcü oyuncuları ile sonuca gitti. Sportoto 1. lig hakemlerinden Cemal Bingül’ün yönettiği karşılaşmaya konuk ekip Karabekir spor ilk dakikalarda kurduğu baskı ile başladı.

Ceza sahası dışında üst üste bulduğu serbest atışlardan sonuç çıkaramadı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında adam adama markaj uygulayan konuk ekibin kondisyonu Arnavutköy Belediye Sporun ileri uç oyuncularına yetişemedi. Karşılaşmada 25. dakika geçilirken kanatları iyi kullanan Emre Karakaş ve Ferhat Uysal ikilisi rakip ceza sahası üzerinde etkili oldu, ataklara destek veren Hamit Taşkın ile gol aradı. İlk yarı son dakikası ani gelişen atakta ceza sahası dışında serbest atış kazanan Arnavutköy Belediye Spor, usta oyuncusu Ferhat Uysal’ın ayağından gelen harika frikik golü ile 1-0’ ı yakaladı. Devreyi 1-0 önde kapatan ev sahibi Arnavutköy ikinci yarıya aynı istekle başladı. İlk dakikalarda rakibini kendi ceza sahasına hapsederek farkı açmak istedi. Karşılaşmanın 74.dakikasında sağ kanadı iyi kullanan Yusuf Tansel yaklaşık 30 metreden plase vuruşu üst direkten döndü. Son dakikaya kadar gol arama çabaları 88. dakikadaki ani gelişen ataktan geldi. Sağ kanattan kaptığı topla son çizgiye inen Yusuf Tansel, ceza sahası içine yolladığı ortaya iyi yükselen Mustafa Sarıçan harika kafa golü ile son sözü söyledi. 2-0 Puanını 6’ya çıkaran Arnavutköy Belediyespor ikinci maçındanda gol yemeden ayrılma başarısı gösterirken, karşılaşma sonunda Arnavutköy Belediye Spor taraftarı takımını tribünlere çağırarak uzun süre alkışladı.