Arnavutköy Belediye Spor Gol Yemeden Yoluna Devam Ediyor

Süper amatör lig 5.Grup 3.hafta müsabakasında Beykoz temsilcisi Soğuksu Spor ile deplasmanda karşılaşan Arnavutköy Belediye Spor sert geçen müsabakadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Soğuksu Sporun cezası nedeniyle Çekmeköy Alemdağ Stadında oynanan mücadeleyi Hakem Sercan İçöz yönetti.

Haftaya kayıpsız giren Arnavutköy Belediye Spor ilk 10 dakika oyunda etkinliğini göstermek istedi. Henüz 11.dakikada rakibine kontrolsüz giren Soğuksu Sporlu orta saha oyuncusu Stephan Adisi kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Müsabaka boyunca sert müdahalelerden kaçınmayan Soğuksu Sporlu oyuncular Arnavutköy Belediye Spor’lu oyunculardan aynı sertliği görünce mücadelede faul sayısı bir hayli artmış oldu. Kendi oyununu sahaya yansıtmaya çalışan ekibimiz Cihan evin, Yusuf Tansel ve Ferhat Uysal ile gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

İkinci yarıdaki topla oynama yüzdesini arttıran Arnavutköy Belediye Spor istediği golü bulmakta gecikince Soğuksu Sporlu oyuncular maçın ritmini düşürmeye başladı. Müsabakanın ikinci yarısında topun oyunda kalma süresi oldukça düşerken maçın başında gösterdiği kırmızı karttan sonra oyunu dengelemek adına tüm takdir haklarını ev sahibi ekip lehine kullanan orta hakem İçöz, maçın kontrolünü kaybetmiş oldu. Müsabakanın sonuna eklenen sürenin 5 dakika olması ise tribünlerdeki herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Bu beraberlikle puanını 7’ye çıkaran Arnavutköy Belediye spor averaj ile ikinci sırada yer alırken, üç maç sonunda kalesinde gol yemedi. Ekibimiz gelecek hafta sahasında aynı puanda bulunan Reşitpaşa Gençlik Spor’u ağırlayacak.