Arnavutköy Belediye Spor Lider Bucaspor’u Eli Boş Gönderdi

TFF 3.lig misli.com 1.Grupta mücadele eden ekibimiz ilk üç maçından galibiyet ile ayrılan İzmir Ekibini 1-0 mağlup ederek ilk mağlubiyetini tattırdı. Silivri Stadı’nda oynanan müsabakayı Belediye Başkanımız Sn. A.Haşim Baltacı tribünden takip etti.

Ligde oynadığı 3 maçında 2 beraberlik 1 galibiyet alan Arnavutköy Belediye Spor Bucaspor karşısında da yenilmezlik serisini sürdürürken galibiyet golünü 83.dakikada genç oyuncusu Erkan Şentürk’ün ayağından buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken iki takımın sahada gösterdiği mücadele takdir topladı. Centilmence geçen karşılaşmanın sonunda Bucaspor 9 puanda kalırken Arnavutköy Belediye Spor puanını 8’e yüksellti ve zirve takibini sürdürdü. Ekibimiz Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda Çengelköy Futbol Yatırımları’nı ağırlayacak.