Arnavutköy Belediye Spor Liderliğini Korudu

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup 5. Haftada zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Leventspor ile Arnavutköy Belediye Spor, Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Stadında karşı karşıya geldi. Mücadele başladığı gibi golsüz sona ererken, ev sahibi ekip 65. dakikadan itibaren mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında patlayıcıyla düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan kahraman askerlerimiz anısına karşılaşma öncesinde saygı duruşu yapıldı. Karşılaşmanın 14. dakikasında Leventspor’da Muhammet'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Mehmet Bayram’ın oyun alanına çeldiği topu savunma uzaklaştırdı. 19. dakikada Arnavutköy Belediye Spor orta sahada kazandığı topta Kaan’ın ara pası ile Ferhat Uysal’ı buldu, Ferhat kaleci ile karşı karşıya kalmak üzereyken son anda Talip rakibinden topu çalmayı başardı. Orta saha mücadelesi ile geçen ilk devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Arnavutköy Belediye Spor 53. dakikada taç atışından gelen topta Ferhat Uysal ile pozisyona girdi ve Ferhat’ın sert vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 65. dakikada Leventspor’lu Tarık ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Arnavutköy Belediye Spor 70. dakikada savunmanın arasına atılan topta Mustafa ile topu buluşturdu, Mustafa’nın şutu yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Son dakikalardaki Arnavutköy Belediye Spor baskısı Leventspor’lu defans oyuncularının başarılı müdahaleleri ile sonlanınca maçta gol sesi çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.

Bu sonuçla Leventspor punanını 8'e yükseltirken, İfaspor’un averajla önünde ikincilik koltuğuna oturdu. Lider Arnavutköy Belediye Spor ise puanını 11’e yükseltirken 5.hafta sonunda gol yemeden yoluna devam ediyor.