Arnavutköy Belediye Spor U-13 Liginde Şampiyon Oldu

“Arnavutköy Belediye Spor u-13 Liginde ŞAMPİYON OLDU”

İlk kez bu kadar çok takımın katıldığı grupta mücadele eden Arnavutköy Belediye spor U-13 takımımız zorlu geçen lig maratonu sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek bizlere büyük sevinç yaşattı. Alt yapılarda üç sezondur büyük başarılara ve şampiyonluklara imza atan teknik direktörlerimiz Ramazan Ünal, Soner Tanık ve Erol Develi verilen emeğim karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyor. Arnavutköy Belediye Spor bu sezon ilk kez bu kadar güçlü ve birbirine denk takımların bir araya geldiği zorlu lig maratonuna sıkı idman programlarıyla hazırlanarak son şampiyona yakışır bir sezon geçirdi. Sezon öncesi yapılan hazırlık karşılaşmalarıyla kendisini hazır hale getiren U-13 takımımız, art arda rakiplerini geçerek mutlu sona ulaştı.

4.grupta mücadele eden Arnavutköy Belediye U-13 takımımız İst. Kayaşehir, Başakşehir, 5Mevsim ve Bahçeşehir spor gibi futbolcu fabrikası kulüplerin yanı sıra ilçemizden Bolluca spor ve Arnavutköy Yayla spor ile aynı grupta yer aldı.

İlk karşılaşmasını deplasmanda oynayan u-13 takımımız Bahçeşehir sporu 4-2 yenerek lige galibiyet ile başladı. İlk hafta müsabakası nedeniyle sahaya çıkan futbolcularımız aşırı heyecanlı göründü. ikinci hafta Taşoluk stadında oynanan Arnavutköy derbisinde Arnavutköy Yayla Spor ile karşılaşan Arnavutköy Belediye Spor bu karşılaşmayı 3-1 kazanarak büyük avantaj yakaladı.

Umut Akarsu, İbrahim Erbek, Emircan Akın, Yusuf Akay, Fırat Argün, Ömer Bozkurt, Umut Göncü, Adem Saka, Yakup Yıldız, Hasan Keleş ve Baran Erdoğan İdeal kadrosuyla sahaya çıkan Arnavutköy Belediye Spor u-13 takımımız oynadığı iki karşılaşmadan aldığı galibiyetler ile rakiplerine korku saldı. Lig öncesi ciddi bir hazırlık dönemi geçiren ve her mevkide güçlü yedek oyunculara sahip U-13 takımımız tüm oyunculara fırsat vermek adına ilk yarı farklı ikinci yarı farklı oyun dizilişi ile yedekten gelen oyuncularla sonuca gitti. A.Haşim Üner ve Enes Keçeci rakiplerin korkulu rüyası oldu.Bu oyuncular içinde en dikkat çeken sporcumuz güçlü fiziği ile dikkat çeken Enes Keçeci’nin payı büyük. Takım arkadaşları arasında “Süper Yedek” denilen Keçeci oyuna dahil olduğu tüm karşılaşmalarda rakip savunmaların korkulu rüyası oldu. Arnavutköy Belediye Spor Toplam 12takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği 4. Grupta 21 galibiyet ile rakip filelere 115 gol atan U-13 takımımız ligi 63 puanla tamamladı şampiyonluğunu ilan etti.