Arnavutköy Belediye Spor “Yıldız Kız Voleybol Takımı” lige galibiyet ile başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Yıldız Kızlar liginde mücadele eden filenin küçük sultanları Beylikdüzü Kapalı Spor Salonunda oynanan ligin ilk karşılaşmasında Beykent Voleybol takımını 3-0 net skorla yenerek galibiyet ile başladı.

Voleybol camiasında güçlü takımlar arasında gösterilen Star Gençlik, Bakırköy Su ve Küçükçekmece Voleybol Akademi gibi takımlar ile aynı grupta mücadele edecek olan Arnavutköy Belediye Spor yıldız kız voleybol takımımız ilk karşılaşmasında rakibine set şansı tanımadı.

Yıldız takımımızın başında antrenör olarak görev alan A-takım kaptanımız Zeynep Çelik ile lige hazırlanan kızlarımız, idmanlarda sergilediği performansı sahaya yansıtınca farklı galibiyet geldi.İlk seti (25-16) ikinci seti (25-12) ve son seti (25-12) kazanarak lige üç puanla başladı.

Yıldız takım sporcularımız galibiyeti yeni yaşını kutlayan antrenör Zeynep Çelik’e armağan ederken, Voleybol Sorumlusu Öznur Afşar ve sporcuların antrenör Zeynep Çelik'e pasta sürprizi kutlamalara renk kattı.