ARNAVUTKÖY BELEDİYE SPOR ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

‘’ARNAVUTKÖY BELEDİYE SPOR ZİRVE TAKİBİ SÜRDÜRDÜ’’

Spor Toto Bölgesel Lig 11.grupta mücadele eden Arnavutköy Belediye Spor 10.hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Karamürselspor’u 3-0 ile geçerek lider Bigasporun 1 puan gerisinde takibini sürdürdü.

Karşılaşma öncesi Karamürsel taraftarları Kaptan Mehmet Bayram’a hediye takdiminde bulundular.

Takımımızda sakatlıkları bulunan Kaan Bulut ve Ufuk Hançer’in yanı sıra kart cezalısı kaptan M.Emin Gül bu karşılaşmada yer alamadı.

Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada 14 yaşından itibaren tüm alt yapı kategorilerinde oynayan İdris Güneş ve 2000 doğumlu Erkan Şentürk ilk 11’de şans bulurken performansları ile göz doldurdular.

Müsabakanın 6.dakikasında sol kanattan gelişen atakta Mustafa Acun’un taşıdığı topta Kerem Gülmez ile ekibimiz 1-0 öne geçti. Oyun üstünlüğünü ele alan Arnavutköy Belediyespor  24.dakikada Ferhat Uysal’in golü ile farkı ikiye çıkardı. 40. Dakikada Karamürsel yedek kulübesinde yoğun itirazları sonucu yardımcı antrenör Hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışına çıkarılırken ilk yarı2-0 üstünlüğümüz ile sona erdi.

İkinci yarıya 49.dakikada Karamürselspor’un kullandığı korner atışında topu çizgiden çıkaran Cihan, Arnavutköy Belediye Spor’un kontra atağını başlatan isim oldu. Kendi yarı sahasından aldığı topta hızlı çalımlarla ceza sahasına giren Ferhat Uysal’ın asistinde Mustafa Acun 3.golümüzü kaydetti 3-0. Rakibin direncini kıran 3.golden sonra orta saha mücadelesi ile geçen müsabakada kontra ataklarla bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen ekibimiz sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haftaya Uzunköprüspor deplasmanına gidecek olan Arnavutköy Belediye Spor Bigaspor’un bir puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor.