Arnavutköy Belediye Spor'un Bileği Bükülmüyor

Süper amatör lig 5. Grubun zirvesinde tek başına kalan Arnavutköy Belediye Spor ligin iddialı ekiplerinden İfa’yı 2-0 ile geçerek rakibinin playoff umutlarını sonlandırdı.

Bolluca Stadı’nda 500’e yakın taraftarın takip ettiği müsabakada Arnavutköy Belediye Spor iki yarıda da attığı birer golle sonuca gitti.

Müsabakanın 28. Dakikasında İdris’in ara pasında sağ çaprazda topla buluşan Cihan Evin uzak köşeye yaptığı sert plase ile skoru 1-0’a getirdi. Orta sahada genç kadro ile mücadele eden konuk ekip kondüsyon olarak iyi görüntü verdi. . Orta sahanın önemli ismi Kaan ilk yarı sakatlanıp oyundan çıkarken, yerine uzun süre sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kalan Birkan girdi. Birkan’ın gösterdiği performans teknik heyeti memnun ederken Kaan’ın sakatlığının önemli olmadığı bildirildi. Pozisyon açısından kısır geçen ilk yarının ardından 2.yarı oyunun hakimi ev sahibi Arnavutköy Belediye Spor oldu. Sağ kanatta Emre Karakaş etkili olan ev sahibi, 80. Dakikada İdris’in maçtaki ikinci asisti ve Mustafa Sarıçan’ın şık golü ile durumu 2-0’a getirdi.

Konuk ekip İfaspor bu mağlubiyet ile playoff hayallerini oldukça zora sokarken lider Arnavutköy Belediye Spor en yakın rakibi ile aradaki 9 puanlık farkı korudu.