Arnavutköy’de Öğrenciler Spor ile Eğlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen çocuk şenliğinde çocuklar kıyasıya yarıştı.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Arnavutköy Vadipark alanında gerçekleşti. Etkinliğe yoğun bir katılım sağlandı. Çocuklar hem spor yaptı hem de eğlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hafta boyunca etkinliklerini sürdüren Arnavutköy Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen "İlkokul Fiziksel etkinlik Projesi" kapsamında yapılan müsabakalarda dereceye girenleri ödüllendirdi. Ödülleri öğrencilere Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı takdim etti.

Ödül töreninden sonra yarışmaya katılan öğrencilere, Arnavutköy Belediyesi tarafından pamuk şeker ve mısır patlağı ikram edildi. Öğrenciler daha sonra ise şişme oyun guruplarında doyasıya eğlendi.