Basketbol Takımımız Turnuvaya Hazır

Arnavutköy Belediye Spor U-16 yıldız erkek basketbol takımımız çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2017 yılı ekim ayında gerçekleştirilen seçmelerde başarı gösteren 18 sporcumuz antrenör Şafak Güney eşliğinde yaklaşık bir yıldır Arnavutköy kapalı spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor. Kasım ayında İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünde gerçekleştirilecek olan 14.UNIMİNİCUP’ta parkeye çıkacak olan takımımız form olarak turnuvaya hazır hale geldi.

"Yeni Sezon Seçmeleri 27 Ekim Cumartesi günü yapılacak"

Antrenör Şafak Güney çalışmaların bir yıla yakın bir süredir devam ettiğini belirtirken, ‘’2017 yılında yapılan seçmelerde keşfettiğimiz oyuncularımız çok iyi bir gelişim sağladı ve müsabakalara hazır duruma geldiler. U-16 takımımız bir aksilik olmaz ise önümüzdeki sezon Türkiye Basketbol Ligleri’nde boy gösterecek. Bunun yanı sıra 27 Ekim Cumartesi günü yapacağımız yeni sezon seçmelerinde U-14 ve U-12 takımlarımıza yeni sporcular arıyoruz. Arnavutköy Halkının basketbola olan ilgisinin farkındayız ve yakında bunun için bir projemiz daha olacak.’’

‘’Basketbol Akademisi yakında başlayacak’’

27 Ekim’de gerçekleştirilecek seçmelerden sonra tüm basketbol severlerin eğitim alacakları bir akademi hazırlığına başlandı. Basketbol akademisi eğitim-öğretim yılı boyunca kış aylarında devam edecek olup kısa zaman içinde kayıtlar ve şartlar için Arnavutköy Belediye Spor resmi hesaplarından duyuru yapılacak.