Duygu Turan Bulgar rakibi ile hesapı kapattı

Slovakya’nın başkenti Bratislava’da düzenlenen Büyükler Avrupa Kickboks Şampiyonası başladı.Türkiye Kickboks Milli takımında yer alan sporcumuz Duygu Turan ilk karşılaşmasından galibiyet ile ayrıldı.

Hall Hant Sport Arenada düzenlenen Avrupa Kickboks şampiyonasına Türkiye Kickboks Milli takım sporcuları damga vurdu.20 bayan 33 erkek toplam 53 sporcu ile Avrupa şampiyonasına katılan milli takımımız adına yarışan Arnavutköy Belediye Spor Kicboks takımı sporcusu Duygu Turan ilk maçında Bulgar Kristina Nikolava ile eşleşti.  Arnavutköy Belediye Spor Kickboks milli takım antrenörümüz Hakan Çakmakçı ile hazırlanan sporcumuz ilk maçında efsane Bulgar sporcuya ringi dar etti. Bir önceki Dünya şampiyonası final maçında hakem kararı ile yenildiği Bulgaristanlı rakibi Kristina Nikolava’ya ringi dar eden sporcumuz karşılaşmayı 2-1 kazanarak eski hesabı kapatmış oldu.

Türkiye Milli takımı adına yarışan ve çeyrek finale yükselen tüm sporcularımız ile birlikte Duygu Turan’a çeyrek final müsabakalarında başarılar dileriz.