Filenin sultanları galibiyet serisine devam ediyor

Türkiye Voleybol Federasyonu bayanlar 2.ligde üçüncü hafta karşılaşmaları tamamlandı. Arnavutköy Belediye Spor deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 3-0 galibiyet ile ayrılarak lig sıralamasında ikinciliğe yükseldi.

Takımın başında ilk maçına çıkan antrenör “Soner Özdamar” ve yardımcısı “Atakan Maden” oyun taktik, strateji denklemini çok iyi okuyarak rakibini rahat skorla geçti. Arnavutköy Belediye Spor ile anlaşarak hafta başı ilk idmanına çıkan Özdamar, hafta içi yapılan çalışmalarda tüm sporcuları hakkında bilgi topladı. Kartal Anadolu spor karşılaşmasına takım kaptanı Zeynep Çelik, Sıla Cantürk, Azra Çolak, İrem Ceran, Nalan Ateşer, Pelin Ilgın ve Zöhre Öksüz ile çıkan tecrübeli antrenör oyunu iyi okuması sayesinde karşılaşmayı 17-25, 14-25 ve 17-25lik setlerle kazanan taraf oldu Deplasmanda olmasına rağmen kendi evinde gibi rahat oynayan Arnavutköy Belediye Spor Pelin ve Zöhre’nin etkili smaçları Sıla, Azra ve Zeynep in hatasız blokları sayesinde ilk seti 17-25 kazandı.

Bu sette çok az blok ve manşet hatası yapan Arnavutköy Belediye Spor İrem ve Nalan ile harika uyumu yakalamış oldu. Kartal Anadolu spor Şükran Saral’ın başarılı manşetleri, İlke Balcı’nın oyunu iyi okuması, Nağme Aksoy ve Zeynep Ak’ın smaçlarıyla İkinci set oyunda dengeyi kurmaya çalıştı. Puan puana giden ikinci set başlarında Arnavutköy Belediye Spor oyuna “Dila Şahin”ve “Azra Çolak”ı alarak skora etki etti. Sıla Cantürk, Zöhre Öksüz ve Pelin Ilgın ile üst üste servislerden sayı kazanan konuk ekip 7-10 öne geçti. Sete ağırlığını koyan Arnavutköy Belediye Spor ikinci seti 14-25 kazanarak skoru 0-2 yaptı. Oldukça rahat görünen Arnavutköy Belediye Spor Son seti 17-25 alarak karşılaşmadan 0-3 galip ayrıldı. Zirveyi yakından ilgilendiren bu zevkli mücadelede “Soner Özdamar” ilk sınavından başarıyla geçerken lig sıralamasında 2.sıraya yükseldi.

Karşılaşma sonrası voleybol Takım idarecisi Öznur Afşar’dan filenin sultanlarına övgü dolu sözler; sergiledikleri performans ve alınan galibiyetten dolayı teşekkür eden Afşar “kızlarımız ile bu sene finallere çıkartma yapacağız her birinin emeğine sağlık 1.lige çıkana kadar durmak yok yola devam” dedi. Oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alan ve önümüzdeki hafta Kartal Belediye Spor ile kendi sahasında oldukça zor bir maça çıkacak olan Arnavutköy Belediye Spor şimdiden galibiyete kenetlendi.