Hafta'nın Maçından Lider Çıkan Arnavutköy Belediye Spor Oldu

Süper Amatör Lig 5.grupta haftanın en önemli maçında Arnavutköy Belediye Spor ile Albayrak , Bolluca stadında karşı karşıya geldi.

Sonucu merakla beklenen müsabakada galip gelen taraf 3-0 ile ev sahibi Arnavutköy Belediye Spor olurken, liderlik koltuğunu bir hafta aranın ardından geri aldı. Mustafa Sarıçan’ın 2 gol bir asist ile yıldızlaştığı maçta Arnavutköy Belediye Spor’un üç topu da direkten döndü.

Maça iyi başlayan ekibimiz ilk dakikalardan itibaren baskılı oyununu hissettirdi. İlk yarım saatin orta saha mücadelesi ile geçmesinin ardından oyun üstünlüğünü eline alan Arnavutköy Belediye Spor’da 32. dakikada İdris ile ver kaça giren Ferhat’ın şutu üst direkte patladı. 37. dakikada Mustafa’nın sağ kenardan taşıyarak ceza sahasına gönderdiği topu Sadat Şahin düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi 1-0. Bu golden 6 dakika sonra kaptan Ersel Samet Temel sol kanattan yaptığı ortada Mustafa’yı gördü, Mustafa’nın topun gelişine yaptığı şık plase ile takımımız 2-0 öne geçti.

İkinci yarıda Arnavutköy Belediye Sporumuz orta sahada, alt yapılarımızdan yetiştirdiğimiz ve ilk 11 ‘de forma şansı bulan gençlerimizden 19 yaşındaki İdris’in ve tecrübeli oyuncu Kaan’ın bitmeyen enerjisi ile Albayrak orta sahasına zor anlar yaşattılar. 65. dakika genç İdris’in kazandığı topta Mustafa’nın ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu top direkten döndü. 75. dakikada sağ kanattan Ferhat Uysal’ın çalımlarla taşıdığı topta Mustafa kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti.

Bu sonuçla Arnavutköy Belediye Sporumuz 21 puanla tekrar liderlik koltuğuna otururken, Albayrak 19 puanda kaldı. Ekibimiz ligin 12. haftasında evinde Davutpaşa Spor’u ağırlayacak.