Karate Takımından 3 Sporcumuza Milli Görev

31 Ağustos 2 Eylül tarihlerinde Ordu ili Fatsa ilçesinde düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar ülkeleri Karate şampiyonasında ülkemizi Milli takım adına temsil edecek olan sporcularımız Ayşenur Aşçı, Nazife Atbaş ve Emirhan Demirci madalya için ter dökecekler.

Kazandıkları madalyalar sayesinde Karate Milli takım antrenörlerinin dikkatini çeken sporcularımız girdikleri son 4 müsabakada madalya kürsüsüne çıkarak, Özbekistan, Türkmenistan, Ukrayna, Rusya, Moldova, Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Romanya, İran, Kırgızistan, Tacikistan, Bulgaristan ve Ermenistan’ın katıldığı Hazar ülkeleri şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Karate Takımımız antrenörleri Bedri Silen ve Yusuf Çetin; "Dünya klasmanında önemli yeri olan Hazar ülkeleri karate şampiyonasına kulüp adına 20 sporcu ile katılıyoruz, Bu şampiyonada Arnavutköy Belediye Spor Karate takımımız madalya için ter dökecek. Alt yapıdan yetişen gençlerimiz yeterli seviyelere ulaştı artık her sporcumuz madalya için var gücüyle tatamiye çıkacaktır"

.