Lider Çerkezköy'den 3 Puanla Döndü

Spor toto bölgesel lig 11.grupta ilk yarının son maçına çıkan Arnavutköy Belediye Spor deplasmanda Çerkezköy 1911 spor'u 2-0 yenerek devre arasına Tekirdağ ve Edirnespor'un 2 puan önünde lider girdi.

Mustafa Uğraş Stadı'nda Güneşli ve güzel bir zeminde oynanan müsabakada iki takımda galibiyet parolası ile maça çıktı. Arnavutköy Belediye Spor müsabakaya, sakatlığı süren Ferhat Uysal ve ısınmada sakatlık yaşayan Mehmet Bayram'dan yoksun çıktı. Karşılaşmanın 17. ve 32. dakikasında Erkan Şentürk ile iki net gol pozisyonundan yararlanamayan ekibimizde Mehmet Vahit Çiftçi 38.dakikada sakatlanarak yerini Doğukan'a bıraktı. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken ikinci yarıda Mustafa Acun ve Erkan Şentürk ile kanatları iyi kullanan takımımız baskısını artırdı. 60. dakikada İdris Güneş yerini Kaan Bulut'a 72.dakikada Ersel Samet Temel yerini Ufuk Hançer'e bıraktı.

Beklenen gol Mustafa Acun'un harika vuruşu ile geldi. 76.dakikada Mustafa Acun sol çizgiden aldığı top ile içeriye katederek yaklaşık 25 metreden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-1. Skorun ve oyunun üstünlüğünü eline alan Arnavutköy Belediye Spor 90.dakikada Erkan'ın asistinde Ufuk Hançer ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 0-2 galip ayrıldı.
İlk yarıyı 24 puanlı iki takım Tekirdağspor ve Edirnespor'un 2 puan ile önünde 26 puan ile lider tamamlayan Arnavutköy Belediye Spor ikinci yarının ilk maçında Bolluca Stadı'nda Tekirdağspor ile karşılaşacak.