Liderlik Koltuğu Arnavutköy Belediye Spor’un

Ligin iki iddialı ekibi Arnavutköy Belediye Spor ile Sarıyer ilçesi takımlarından Reşitpaşa Gençlik Spor 4.hafta karşılaşması için Bolluca stadında karşı karşıya geldi.

7 puanlı iki takımın mutlak galibiyet için ter döktüğü bu zevkli mücadelede kazanan ev sahibi Arnavutköy Belediye Spor oldu. İlk yarıda Ersel Samet Temel’in ceza sahasına yaklaşırken Ferhat Uysal ile paslaşması sonucu girdiği pozisyon maçtaki ilk golü getirdi.

İlk devreyi Ersel Samet Temel’in golü ile  1-0 önde kapatan ev sahibi Arnavutköy Belediye Spor bir çok gol pozisyonundan da eli boş döndü. İkinci yarı oyunun kontrolünü elinde tutan Arnavutköy Belediye Spor 80. dakikada Ferhat Uysal ile bir gol daha buldu. Ceza sahası dışından uzak köşeye sert bir plase yollayan Ferhat Uysal skoru 2-0 yaptı.

Kalan dakikalar başka gol getirmezken zorlu haftayı kayıpsız kapatan Arnavutköy Belediye Spor oldu. İki takımın saha içindeki dostça mücadelesi takdir topladı. Sarıyer ekibi ev sahipliği için Arnavutköy Belediye Spor’a teşekkür ederken, bu galibiyet ile Puanını 10’a yükselten Arnavutköy Belediye Spor süper amatör Lig 5. grup’ta liderlik koltuğuna oturdu.