Muğlada Gercekleştirilen Plaj Güreşine 7 Sporcu ile Katıldık

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan şampiyona, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Muğla Ortaca Belediyesinin katkılarıyla erkekler ve kadınlarda, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde yapıldı.

Sarıgerme Plajı’ında 2 gün süren şampiyonaya 27 ilden 375 güreşçi katıldı.

Ekim ayında Muğla’nın ev sahipliğinde yapılacak Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası’na katılabilmek için yarışan sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele ettiler.Antrenör Mehmet Pehlivanoğlu, mücadelelerin güreşçilerimiz çok büyük bir tecrübe olduğunu ve sporcularının plaj güreşinde de söz sahibi olmak istediğini belirtti. Ayrıca Dünya Şampiyonasını Türkiye’ye getiren Türkiye Güreş Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bu önemli organizasyon için teşekkür etti.

Arnavutköy Belediye Spor 7 sporcu ile Şampiyonaya katılım sağlarken, güreşçilerimiz Emre Demirci ve Muhammet Kılıç yarı finalde rakiplerine elenerek turnuvayı 4. Bitirdiler ve Dünya Şampiyonası hakkını son anda kaçırmış oldular. Murat Erdoğan, Adem Çırak, Melik Viran, Mustafa Murat Çiçek, Serkan Asar ise zorlu mücadeleler sonunda 5.lik elde eden diğer sporcularımız oldular.