Şampiyon Arnavutköy Belediye Spor Klasman Grubuna Galibiyet ile Başladı

Süper Amatör Lig Klasman B Grubu ilk hafta maçında Arnavutköy Belediye Spor ile Dikilitaş İBB Bayrampaşa Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Havanın güzel oluşu ile tribünler tamamen dolarken karşılaşmanın başlama saatiyle stada gelen Arnavutköy Belediye Spor taraftarları farklı bir atmosfer yarattılar.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken ilk dakikalarda her iki takım adına da kaçan goller olurken, ilk 45 dakika içinde Arnavutköy Belediye adına Ahmet Enes Özkan ve Ferhat Uysal, Dikilitaş spordan Kerim Hacısalihoğlu gol pozisyonlarından yararlanamayan isimler oldu. İlk yarı 0-0 geçilirken ikinci yarının ilk dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Emre Karakaş son dokunuşu kötü olunca Dikilitaş kalecisi Özhan Celep topa hâkim oldu.

90 dakika gol arayan her iki takım da muvaffak olamazken uzatma dakikalarında gelen gol Arnavutköy Belediye Spor’a 3 puan kazandırdı. Oyuna ikinci yarı dahil olan Burak Gezer sağ kanattan Sadat Şahin’in yaptığı ortaya ceza sahası içinde düzgün bir dokunuşla topu filelere yolladı. 1-0

Karşılaşmada 7 sarı kart çıkarken 90+5’de yaşanan olaylarda Dikilitaş’tan Ege Civelek kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın bitiş düdüğüyle tribünlere yönelen Arnavutköy Belediye oyuncuları galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştı.

Karşılaşmayı protokolde izleyen Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, A.Menaf Batur ve Mahmut Okur maçın bitiş düdüğüyle soyunma odasına inip Arnavutköy Belediye Spor futbolcularını tebrik etti.