Şampiyonlarımız Türkiye Finalleri Öncesinde Yemekte Buluştu

Gruplarını şampiyon tamamlayan U-14 ve U-16 futbol takımlarımız Türkiye Şampiyonası öncesinde İmrahor Mesire Alanında moral depoladı. Antrenörlerimiz Ramazan Ünal, Soner Tanık ve Erol Develi ile Türkiye Şampiyonasına hazırlanan takımlarımız ramazan ayında gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası'nda ilçemizi temsil edecekler. Başkan Vekili Mahmut Okur'un oyuncular ile buluşmasında Okur; "Başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörlerimizi tebrik ederim. Zaman içerisinde şampiyonluk yaşayan başarılı sporcuların okullarında da başarılar getirmeleri halinde kendilerine birtakım sürprizlerimiz olacak. Belediye Başkanımız Sayın A.Haşim Baltacı'nın sizlere ve ailelerinize selamını ve tebriklerini iletiyorum." diye konuştu.