Süper Amatör Lig Klasman B Grubunda Liderlik El Değiştirdi

İstanbul Süper Amatör lig klasman B grubunda mücadele eden İstanbul Sinop ile Arnavutköy Belediye Spor karşılaşmasında nefesler tutuldu. Havanın güzel olması nedeniyle her iki takım taraftarı maça yoğun ilgi gösterdi tribünleri doldurdu.

Karşılaşmayı Mehmet Türkmen, Ömer Kibiroğlu, Mehmet Batuhan Ağır triosu yönetirken, Berkay Urlu (4.hakem) olarak görev aldı.

İBB Esenler stadında oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren bu önemli karşılaşmayı Arnavutköy Belediye Spor 2-1 kazanarak 3.haftayı lider kapadı.

Her iki takımın baskılı futbolu ile başlayan karşılaşmada ilk 45 dakika gol sesi çıkmadı. Karşılıklı atakların sıkça yaşandığı ilk yarıda Arnavutköy Belediye spordan Emre Karakaş, Ferhat Uysal ve Burak Gezer rakip ceza sahasında etkili olurken, İstanbul Sinop Sporda Onur Kerman, Furkan Organ, Sercan Basut tehlikeli ataklarla gol aradı. İlk 45 dakika 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi.

Arnavutköy Belediye Spor, karşılaşmanın 51. Dakikası Burak Gezer’in ceza sahasında düşürülmesiyle ile penaltı kazandı. Ferhat Uysal’ın topu filelerle buluşturmasıyla 1-0 öne geçti.
Arnavutköy Belediye Spor ikinci yarı oyuna giren Tecer Tufan ile 76.dakikada farkı ikiye çıkardı skor 2-0 oldu. 79.dakika İstanbul Sinop spor, Sercan Basut ile gol buldu skor 2-1 oldu.

Kalan dakikalar ve uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Arnavutköy Belediye Spor karşılaşmayı 2-1 kazanarak liderlik koltuğunu devraldı.

Arnavutköy Belediyespor: Mehmet Bayram, Hatip Cihan Evin, Furkan Aktemur, Muhammet Emin Gül, Koray Baytöre, Kaan Bulut, Ersel Samet Temel, Emre Karakaş, Uğur Yılmaz, Ferhat Uysal, Burak Gezer, Yedekler: İsmail Kaya, Sertaç Kayatekin, Sadat Şahin, Tecer Tufan, Mustafa Sarıçan, Erkan Şentürk, İdris Güneş

İST.Sinopspor: Mert Çınar, Hasan Yıldız, Buğra Mert Can Metin, Sezai Çakır, Egemen Karaman, Muhammet Ali Şahintekin, Muhammed Ali Atam, Berk Kıratlı, Onur Kerman, Furkan Organ, Sercan Basut Yedekler: Muhammet Ozan Sadi, Zekeriya Demirkol, Gökhan Demirci, Serhat Korkut, Yunus Emre Araç, Batuhan Galip Çetin, Doğukan Borak