U-14 Liginde Şampiyon Arnavutköy Belediye Spor

Türkiye Futbol Federasyonu U-14 ligi 9.grupta mücadele eden Arnavutköy Belediye Spor, Esenler stadında oynanan ligin son karşılaşması öncesi şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Aynı gün oynanan sal klasman B grubu müsabakasında abilerini izleyen U-14 takımı maç sonrası şampiyonluk kupasını A takım oyuncularıyla birlikte havaya kaldırdı.

Arnavutköy Belediye Spor, Şampiyonluk kupasını İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mustafa Türlü’ nün elinden aldı.

U-14 liginde oynadıkları 14 karşılaşmanın 12’sinde sahadan galip ayrılan ve rakip filelere 94 gol atarak rekor kıran Arnavutköy Belediye Spor’da 29 golle Yakup Polat en skorer oyuncu oldu. U-14 milli takım aday kadrosuna çağrılan Baran Erdoğan 15 gol 26 asist ile ligi tamamladı. Şampiyonlara ilk tebrik yönetim kurulundan geldi. Türkiye şampiyonasında başarılar dileyen Başkan vekili Mahmut Okur sporcuları tebrik etti.