U-15 B Ligi Şampiyonu Arnavutköy Belediye Spor

U-15 B liginde çok zor bir grupta mücadele eden ve son haftalara kadar süren şampiyonluk yarışını Arnavutköy Belediye Spor kazanandı, bitime 2 hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.

Yaklaşık 200 spor kulübünün şampiyonluk mücadelesi verdiği u-15/B liginde rakip fileleri 98 kez havalandıran Arnavutköy Belediye Spor U-15 takımımız gol rekoru kırarak tamamladı.

“Güçlü takımlar arasında namağlup şampiyonluk”

3.grupta İstanbul Balkan Spor, Sultan Murat, Çatalzeytin spor, Cevizli spor gibi güçlü ve fizikli kadrolara sahip takımlarla mücadele eden U-15 takımımız 14 karşılaşmanın tamamını kazanarak efsane oldu.

Bu sezon kadro oluşturulurken güçlü ve fizikli sporcuları bir araya getirmeye özen gösteren Antrenörlerimiz okul taramalarında ve Vadi Park futbolcu seçmelerinde titiz çalışma sergiledi. Geçtiğimiz sezon u-14 ligi sporcuları ile birlikte oluşturulan kadro sayesinde namağlup şampiyonluk kazanan U-15 takımız geleceğe umutla bakıyor.

Geçtiğimiz yıllarda u-15 yaş grubundan orta sıralarda yer alan Arnavutköy Belediye Spor bu sezon B Liginde yer aldı. B Ligini şampiyon olarak tamamlayan takımlar bir sonraki yıl A Ligine terfi ederek Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde ediyor. Şampiyonluk ipini göğüsleyen U-15 futbolcularımız artık türkiye şampiyonası finallerine katılmayı garantiledi.

“Ramazan Ünal & Soner Tanık “Çok şükür B Liginde takımımız kalmadı”

Yaklaşık 3 yıldır verdiğimiz emeklerin karşılığında, Arnavutköy Belediye Spor ailesi olarak tüm takımlarımızı A Ligine çıkarmayı başardık. 14-19 yaş arası tüm takımlarımız A Liginde yer alarak Türkiye şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandı. Uzun uğraşlar sonucu oluşturulan bu tabloda emeği geçen her sporcumuzu canı gönülden kutlarız diyen antrenörlerimiz, Arnavutköy Belediye Spor ailesi olarak haklı sevinci tüm halkımıza armağan ediyoruz