Uluslararası 7.Fetih Kupası İstanbul Riva’da Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde Okçular Vakfı’nın düzenlemiş olduğu 7.Fetih Kupası İstanbul Riva’daki Okçular Vakfı Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Arnavutköy Belediye Spor Geleneksel Okçuluk ekibi sporcuları ilk yarışmalarına katılmanın heyecanını yaşadılar. 5 farklı bölgede gerçekleştirilen Uluslararası 7.Fetih Kupası’nın İstanbul bölge yarışmalarında toplamda 800 sporcu yarıştı. Kocaeli, Yalova, Kırklareli, Tekirdağ, Sakarya, Düzce, Edirne ile birlikte İstanbul’un içinde bulunduğu ve bölgeler arasında en yüksek katılımın sağlandığı yarışmaya 7 sporcu ile katılım sağlayan Arnavutköy Belediye Spor Okçuluk takımı önemli bir tecrübe ile yarışmayı sonuçlandırdılar. Yarışmaya katılan sporcularımız Sümeyra Hatinoğlu, Mehmet Zahid Yazıcı, Rumeysa Yıldırım, Behçet Avcı, Murat Karslıoğlu, Yüsra Karaman, Ahmet Yasin Aldı’yı ve Antrenörümüz Sefa Çeliker’i tebrik ediyoruz.