Voleybol Takımımız Yeni Sezon Hazırlıklarını Balıkesir’de Sürdürdü

2018-2019 sezonunda Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan Arnavutköy Belediye Spor Bayan voleybol takımımız hazırlıklarına Balıkesir’de devam etti.

Antrenör Yusuf YAVUZARSLAN ile lige hazırlanan Bayan voleybol takımı Balıkesir’de düzenlenen 2 hazırlık karşılaşmasında lig öncesi durumunu test etti. Antrenör Çağdaş Sargın tarafından lige hazırlanan 2. Lig temsilcisi Burhaniye Körfez Eğitim ve Gelişim Spor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında 4 set sonunda 2-2 beraberlik çıkınca son set oynanmadı. Dostane şekilde biten karşılaşmada her iki takımda tüm sporcularına şans vererek performans değerlendirmesi yaptılar.

İkinci hazırlık karşılaşması Antrenör Yusuf ALPER tarafından lige hazırlanan 1.lig temsilcisi Balıkesir DSİ Spor ile oynandı. Güçlü rakibi karşısında oldukça etkili olan sporcularımız karşılaşmayı 3-1 kaybetmelerine rağmen beğeni topladılar.