Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Arnavutköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Yaz Spor Okulları bu yıl da Arnavutköy’ün yarını olan çocukları bir araya getiriyor.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği Yaz Spor Okulları ücretsiz eğitimlerle çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli geçirmelerini  hem de verdiği sportif ve değerler eğitimleriyle çocukların bedensel ve zihinsel gelişimini destekliyor.

Yaz Spor Okulları’yla etkinliklerde buluşan çocuklar sosyal aktivitelerle eğlenceli vakit geçirirken bir yandan da çocuklar arasındaki arkadaşlık bağlarını kuvvetlendiriyorlar. Çocukların gelişimlerine destek veren Yaz Spor Okulları

Arnavutköy sakini ailelerin de çocuklarıyla ilgili duygusal endişelerini ortadan kaldırıyor.

Yaz Spor Okulları’nda gerçekleştirilen eğitimler tamamı uzman kadrodan oluşan eğitimcilerin katılımıyla sağlanıyor. Uzman eğitimciler verdikleri sportif eğitimlerin yanı sıra çocukların kendilerine olan güvenini artırmaya yönelik çalışmalara da imza atıyor.

Yüzme Dersi Kayıtları Sadece Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Arnavutköy ve Hadımköy Spor Komplekslerinde Yapılacaktır.

Sportif Eğitimler Dersleri 18 Haziran 2019 Salı

Kayıtlar Kontenjanla Sınırlıdır.