Yaz Spor Okulu’nda 3 Bin 500 Öğrenci Eğitim Alıyor

Arnavutköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Yaz Spor Okulu’nda 3 bin 500 öğrenci eğitim alıyor.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları, çocuklarımıza yönelik ücretsiz olarak her yıl farklı branşlarda eğitim veriyor. Arnavutköy Belediyesi’ne ait modern tesislerde gerçekleştirilen eğitimler, öğrencilerin hem becerilerini artırmak hem de eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın ilçe çocuklarına ücretsiz armağanı olan ‘Yaz Spor Okulları’ çocukların gelişimine katkı sağlamak amacı ile her yaz gerçekleştiriliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimler, öğrencilerin hem becerilerini artırmak hem de eğlenceli vakit geçirmek için Arnavutköy Belediyesi’ne ait modern tesislerde düzenleniyor. Bu kapsamda Hadımköy Kapalı Spor Kompleksi, Arnavutköy Kapalı Spor Kompleksi, Bolluca Spor Tesisi, Vadipark Halı Saha, Hadımköy Spor Tesisi’nin yanı sıra Bolluca Sabri Akın Spor Salonu, Hadımköy Örfi Çetinkaya Spor Salonu Ömerli Evliya Çelebi Spor Salonu aktif olarak kullanılıyor.

Uzman Eğitmenler eşliğinde, 3 bin 500 öğrenciye eğitim veriliyor. 21 eğitmen tarafından; futbol, futsal, basketbol, voleybol, yüzme, karate kickboks, okçuluk ve cimnastik eğitimlerini alan öğrenciler, başarılı bir şeklide yaz sezonunu tamamlıyor.