Yeni Lider Arnavutköy Belediye Spor

Spor Toto Bölgesel Lig 11.Grup’da Uzunköprüspor’u deplasmanda 3-1 ile geçen Arnavutköy Belediye Spor, Bigasporun puan kaybı yaşaması ile 11.hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Bölgesel Lig’in en zorlu ve çekişmeli grubu olan 11.grupta ilk 6 sıradaki takımların puanları birbirine oldukça yakın. Haftalardır zirve mücadelesini sürdüren takımımız zorlu deplasmanda aldığı 3 puan ile Bigaspor ve Tekirdağspor’un 2 puan önünde liderlik koltuğuna otururken, maç sonu soyunma odasında büyük sevinç yaşandı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 golsüz beraberlik ile geçilirken Arnavutköy Belediye Spor’lu oyuncular kötü zemine alışmakta zorlandılar. Orta saha mücadelesi ile geçilen ilk yarının ardından 59.dakikada Erkan Şentürk ekibimizi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 66’da Uzunköprüspor’un bulduğu gole 67.dakikada cevap veren Arnavutköy Belediye Spor’da, Mustafa Acun’un vuruşu defansa çarparak ağlara gitti 1-2. Son dakikalara kadar oyun hakimiyetini elinde tutan takımımız Ersel Samet Temel’in asistinde  Mustafa Acun’un 90.dakikada skoru belirleyen golü ile sahadan 1-3 galip ayrıldı.

12.Haftada evinde 2.sıradaki Bigaspor’u ağırlayacak olan Arnavutköy Belediye Spor, Uzunköprüspor karşısında önemli bir galibiyet alarak zirvenin yeni sahibi oldu.