10 Kişi İle Galibiyet Bizim İşimiz

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.hafta karşılaşmasında Bolluca Stadı'nda Uşakspor'u ağırlayan Arnavutköy Belediye Spor'umuz 40.dakikada 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 1-0 galip ayrıldı.Geçtiğimiz sezon Ankaraspor ve Menemen deplasmanlarında uzun süre 10 kişi oynayan ve galibiyetler alan takımımız, bu karşılaşmada da mücadelesi ile sahadan mutlu ayrılan taraf oldu.

Erkul Küçük'ün rakibi ile mücadelede yerde kaldığı pozisyonda aleyhine verilen karar sonrası verdiği tepki ve çıkan tartışmada gördüğü kırmızı kart ile 40.dakikada ekibimiz sahada 10 kişi kaldı. Devre arasında Metincan Cici oyuna dahil olurken ikinci yarıda takımımız oyun üstünlüğü eksik olmasına rağmen elinde tuttu. Rakip kalede üst üste pozisyonlardan yararlanamayan takımımız Umut Aydın ile yüzde yüzlük bir gol pozisyonu kaçırdı. Arnavutköy Belediye Spor'umuz Metincan Cici'nin 25 metreden çektiği şut ile bulduğu gol ile 67.dakikada 1-0 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmazken önemli bir 3 puan alarak rahat bir nefes alan ekibimiz hafta sonunda Belediye Derincespor'a konuk olacak.