3 Puanı Komşuya Hediye Ettik

Bolluca Stadı'nda oynanan İstanbul derbisinde Çatalcaspor'a 1-2 yenilen Arnavutköy Belediye Spor galibiyet özlemini sürdürdü.

Müsabakanın başından itibrane konuk ekibin sert oyununa hakem izin verirken karşılaşmanın sık sık faulle durmasına neden oldu. 27.dakikada Çatalcaspor Mehmet Hazırcı'nın sol çaprazdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu artıran Arnavutköy Belediye Spor beraberlik golün 45.dakikada Okan Duran ile buldu ve devre arasına beraberlikle girdi. İkinci yarıda da oyun bir çok kez sakatlık sebebi ile dururken 52.dakikada kontra atakta Çatalcaspor 2.golü buldu ve bir kez daha öne geçti. Ekibimizde Yasin Başaytaç, Mustafa Acun ve Erkan Kapar yerini Samet Günhan, Sergen Yakupçebioğlu ve Kerem Kılıç'a bıraktı. Oyuna hareket getiren bu değişiklerle oyunun hakimiyetini elinde tutan Arnavutköy Belediye Spor aradığı golü bulamadı. Hüseyin Çelik ve Erkan Şentürk 83. dakikada oyuna dahil olurken 5 dakika uzatma dakikalarında da aradığımız golü bulamadık ve iç sahada ilk mağlubiyetimizi aldık.