90 'da Gelen Mutluluk

Arnavutköy Belediye Spor ligin 3.haftasında ağırladığı Bursa Yıldırımspor’u geriye düştüğü maçta Tolga Şahin ve Samet Günhan’ın golleri ile 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Geçtiğimiz sezon 2.lige yükselme müsabakaları için playoff oynayan iki ekibin zorlu müsabakasında kazanan ekibimiz oldu. Seyircisi önünde galibiyet parolası ile maça çıkan Arnavutköy Belediye Spor dişli rakibi karşısında ilk yarıda hayli zorlandı. Bursa Yıldırımspor 29.dakikada serbest vuruştan Osman Demir’in şık golü ile ilk yarı soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda beraberlik golü için ataklarını sıklaştıran Arnavutköy Belediye Sporumuz Kerem’in kafa vuruşu ve arkasından Mithat’ın rövaşatası ile %100 ‘lük iki gol pozisyonundan eli boş döndü.  Dakikalar 72’yi gösterirken Mithat’ın ara pasına hareketlenen Tolga Şahin sert ve düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1’e getiren golü kaydetti.

Kütahya maçında son dakikalarda şık çalımlar ile ceza sahasına girdikten sonra arkadan müdahale ile düşürülen ve tüm itirazlara rağmen penaltı verilmeyen pozisyonun kahramanı Samet Günhan, 89.dakikada birebir benzeri çalımlar ile iki kişiyi ekarte ederek girdiği ceza sahasında yerde kaldı. Bu kez hakemin gözü önünde cereyan eden pozisyonu atlamayarak penaltı noktasını göstermesi ile topun başına geçen Samet Günhan takımımızın ikinci golünü kaydederek adeta galibiyette baş rol oynadı 2-1. Kalan dakikalarda başka gol olmaz iken güçlü rakibinden 3 puan çıkaran takımımız haftayı averajla ikinci sırada tamamladı.