A.Haşim Baltacı Play Off Öncesi Futbol Takımımıza Ziyarette Bulundu

Grubunu 4.sırada bitirere 2.lige yükselme karşılaşmaları oynayacak olan Arnavutköy Belediye Sporumuzun Salı günü gerçekleştirilen antrenmanı öncesinde Belediye Başkanımız A.Haşim Baltacı moral ziyaretinde bulundu. Başkan Baltacı geçen sezon ve bu sezon için playoflara kalma başarısı gösteren futbolcu, teknik heyet ve yönetimi tebrik etti. Arnavutköy halkı için gurur duyduklarını belirten Baltacı bu sene kurulan ekibin 2.lige yükseleceklerine inançlarının tam olduğunu ve gereken maddi, manevi desteklerini her zaman vereceklerini belirtti. Başkan konuşmalarında; Arnavutköy ilçesinde 1200 lisanslı sporcuyu barındıran spor kulübünün ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attıklarını ve futbol takımının da bu başarılarabir yenisini ekleyeceğini umduğunu belirtti.