Arnavutköy Belediye Spor'umuz Amed Sportif'i liderlikten indirdi

Abdullah Ercan yönetiminde ikinci maçına çıkan Arnavutköy Belediye Spor'umuz lider Amed Sportif Faaliyetleri 1-0 yenerek 7.sıraya yükseldi. Golcü Furkan Yaman bu maçı da boş geçmeyerek penaltıdan attığı gol ile takımına 3 puanı getiren isim oldu. Bolluca Stadında yoğun güvenlik önlemleri altında oynanan müsabakada hava güneşli olması sebebi ile tribünlerde 600 kadar taraftar vardı. İlk yarıda karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda etkili olan taraf Arnavutköy Belediye Spor'du. 73.dakikada kazanılan penaltıyı Furkan Yaman gole çevirdi ve ekibimiz 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda oyuncu değişikliklerine giden her iki takım da gol bulamazken karşılaşma bu skorla sonuçlandı. Önümüzdeki hafta Esenler Erokspora konuk olacak takımımız haftayı 7.sırada tamamlayarak playoff takibini sürdürdü.