Bolluca'da İlk Puan Kaybını Yaşadık

3.Lig 1. Grupta Bolluca Stadı’nda Karaman Belediyespor ile karşılaşan  Arnavutköy Belediye Spor müsabakadan beraberlikle ayrılarak evinde ilk puan kaybını yaşadı.

Maça etkili başlayan takımımız ilk 15 dakikada Karaman Belediye takımını kendi sahasına hapsetti. Üst üste geliştirdiği ataklardan faydalanamayan Arnavutköy Belediye Sporumuz kalesinde gördüğü kontra atakta ilk şutta yenik duruma düştü 0-1. Kubilay Serbest’in defans arkasına yaptığı koşu ile buluştuğu topu ağlara gönderdi ve konuk ekip 23.dakikada ilk pozisyonunda üstünlük golünü buldu.

Kart cezalısı Mustafa Acun ve Kaptan Mert Caymaz’dan yoksun olan Arnavutköy Belediye Spor Mertkan Cengiz ve Tolga Şahinle etkili ataklar geliştirmesine rağmen ilk yarıda golü bulamadı. 10 Kişi defans hattında bekleyerek ani ataklarla etkili olmak isteyen konuk ekip ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği yaparak başlayan teknik sorumlu Nihat Balan oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı ikinci yarıda da başardı. Takımımız 59.Dakikada Osman Bayrak’ın çalımlarla girdiği ve sol çaprazdan ağları bulan şutu ile beraberlik golünü buldu 1-1. Karaman takımının bir puana razı görüntüsü göze çarparken oyun sık sık faullerle ve sakatlıklarla durdu.

Baskısını artıran takımımız 90 dakikanın sonunda aradığı golü bulamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla puanını 20 yapan Arnavutköy Belediye Sporumuz ligde 2.sıradaki yerini korudu.