Erbaa'da 3 Puanı Kaptanın Güzel Golü Getirdi

3.Lig 1.Grupta geçtiğimiz haftalarda yoğun kar yağışı nedeni ile ertelenen müsabakada Erbaa Spor'a konuk olan Arnavutköy Belediye Spor'umuz 3 puanı kaptanı Mert Caymaz'ın Frikikten attığı şık golü aldı.

Yeni transferleri Tarık Kurt ve Emirhan Çakır'ın erteleme karşılaşması sebebi ile oynayamadığı karşılaşmada Kerem Kılıç kart cezasından dolayı yer alamadı. Aynı puanda yer alan iki takımın mücadelesinde ilk maçı 1-0 kazanan ekibimiz deplasmanda da aynı skorla galip gelmeyi başardı.

İlk yarı orta sahada zeminin iyi durumda olmaması sebebi ile iki takım da pas yapmakta hayli zorlandı. Mücadele düzeyi yüksek 45 dakikanın ardından ikinci yarıya iyi başlayan ekibimiz Enes Bakal ve Sefa Durmuş ile iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Osman Bayrak 73.dakikada Ceza Sahasının önünde kaleyi gördüğü ve şut çekeceği anda yerde kaldı ve hakem serbest atış kararı verdi. Kaptan Mert Caymaz bu Serbest vuruşta harika vurdu ve takımını öne geçiren golü kaydetti 1-0. Oyuncu değişikleri ile oyunu tutan ve Utku Burak ile bir gol pozisyonundan daha yararlanamayan Arnavutköy Belediye Spor'umuz karşılaşmadan 3 puan ile dönerek ligde 3.sıraya yükseldi ve lider ile arasındaki puan farkını 8'e indirdi.