Fatsa Belediye Spor Karşısında 3 Puan 3 Gol İle Geldi

3.Lig 1.grupta mücadele eden Arnavutköy Belediye Spor’umuz  üst üste puan kayıplarından sonra evinde ağırladığı Fatsa Belediye Spor karşısında 3 puana 3 gol ile ulaştı.

Geçtiğimiz hafta zorlu rakibi Kütahya Belediyespor’u mağlup eden Fatsa Belediyespor bu maça da moralli çıktı.

Yeni transferlerden Furkan Işıkdemir, Sefa Durmuş, Tarık Kurt ve Mücahit Çakır’ın ilk 11’de başladığı karşılaşmada ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya istekli başlayan ekibimiz rakip sahada topu etkili kullanmaya başladı. Beklenen gol 61.dakikada Mithat Yaşar’dan geldi. Sağ kenardan falsolu gönderdiği topa Osman Bayrak hamle yapınca Fatsa Belediye Spor’un kalecisi şaşırdı ve top ağlara gitti 1-0. Bu golle moral bulan takımımız 5 dakika sonra Tolga Şahin ile golü ikinci golü buldu 2-0. 85.Dakikada Kerem Kılıç rakibi ile girdiği tartışma sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Son dakikalarda oyun üstünlüğünü eline alan ekibimiz rakibe pozisyon vermezken 3.golü kaptan Mert Caymaz’ın ayağından bularak 3-0 ile haftayı 3 puan ile kapattı.