Gol Kaçırma Rekoru Kırdığımız Maçtan Mağlup Ayrıldık

Zirve mücadelesinde yer alan iki takımın karşılaşmasında Arnavutköy Belediye Spor Bolluca Stadı’nda Belediye Kütahyaspor’u ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve oyunun hakimiyetini elinde bulunduran Arnavutköy Belediye Spor ilk yarı boyunca topa sahip olan ve pozisyonları bulan taraf oldu. İki topu direkten dönen ekibimizde Sergen Yakupçebioğlu kaleci ile karşı karşıya bir net fırsattan yararlanamadı. İlk yarı aradığı golü bulamayan takımımızda yeni transferlerden Sefa Durmuş ve Mücahit Çakır müsabakaya ilk 11’de başlayan isimler olurken performansları ile göz doldurdular. İkinci yarıda da oyun üstünlüğü ve pozisyonları bulan taraf olan Arnavutköy Belediye Spor 65.dakikada Tolga Şahin ile bir penaltı kazandı. Topun başına gelen Kaptan Mert Caymaz penaltı atışından yararlanamadı. Müsabaka boyunca bir çok gol pozisyonda başarılı kurtarışlar yapan Kütahya Belediye kalecisi Hasan Sürmeli penaltıda da kalesinde gole izin vermedi ve maçın tartışmasız en iyi oyuncusu oldu.

89.dakikada adeta ‘’atamayana atarlar’’ futbol deyimi yerini buldu ve Kütahya Belediyespor’un ilk ciddi atağında Enes Nalbantoğlu ile deplasman ekibi golü buldu 0-1. Bu gol ile adeta yıkılan ekibimiz kaçan golleri bu dakikada aradı ve 1 dakika sonra ikinci golü kalesinde gördü 0-2. Enes Nalbantoğlu kendisinin ve takımının 2.golünü şık bir vuruşla kaydetti.

Bu skorlar haftayı puansız geçen Arnavutköy Belediye Spor haftaya Erbaaspor deplasmanına konuk olacak.