İstanbul Derbisi Arnavutköy Belediye Spor'un

TFF 2.Lig Beyaz Grup 3.hafta müsabakasında Esenler Eroksporu ağırlayan Arnavutköy Belediye Spor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak puanını 6'ya yükseltti.

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 23. dakikasında Hakan Turan'ın yerde kaldığı pozisyonda takımımız penaltı kazandı. Penaltı atışında Furkan Yaman direğe takıldı ve öne geçme fırsatını değerlendiremedi. İki takım devre arasına golsüz eşitlikle girdi. İkinci yarıda kornerden gelen topta Mert caymaz'ın kafa vuruşunda kaleci başarılı oldu, dönen topu Furkan Yaman iyi takip ederek topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a getirdi. Karşılıklı atakların devam ettiği ve fizik mücadelenin üst seviyede olduğu kalan yarım saatte başka gol olmadı ve Arnavutköy Belediye Spor 3.maçında ikinci galibiyetini alarak haftayı 3 puanla kapadı. Ekibimiz hafta içinde 4.hafta müsabakasında Ankaraspor deplasmanında Ankara'da olacak.