İstanbul Derbisinde Arnavutköy Belediye Spor'dan Farklı Tarife

Geçtiğimiz hafta bir başka İstanbul takımı Çatalcaspor'a şanssız bir yeilgi alan Arnavutköy Belediye Spor deplasman karşılaştığı Sancaktepe Futbol Kulübü'nü 5-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Karşılaşmaya hızlı başlayan takımımız 12 ve 24. dakikalarda Sergen Yakupçebioğlu ile durumu 2-0' a getirdi. Genç bir kadroya sahip olan Sancaktepe FK zaman zaman etkili ataklar gerçekleştirsede ceza sahasına girmekte zorlandılar. İkinci yarıda da oyunun hakimi olan Arnavutköy Belediye Spor Okan Duran ile 64.dakikada skoru 3-0'a getiren golü kaydetti. 69.dakikada Samet Günhan ve 85.dakikada Mert Çölgeçen ile iki gol daha bularak maçın skorunu ilan eden ekibimiz bu sezon ki en farklı skorunu elde etti ve liderlik yarışını sürdürdü.