Karaman FK Karşısında Gol Şov 5-2

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.hafta müsabakasında Arnavutköy Belediye Spor Bolluca stadında ağırladığı Karaman Futbol Kulübü'nü 5-2 yenerek son 4 haftada 3.galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü. Maça 15. saniyede Ömer Faruk Ermeç'in golü ile oldukça hızlı başlayan ekibimiz 24.dakikada Cerem Talha Dinçer ile skoru 2-0'a getirdi. İlk yarı etkili oyununu rakibe hissettiren Arnavutköy Belediye Spor 32. dakikada Aykut Emre Yakut ile 3.golü buldu. 45. dakikada ise kendisinin 2.golünü kaydeden Ömer Faruk Ermeç ilk yarının skorunu belirledi ve skoru 4-0'a getirdi. 2.yarıda oyunu rolantiye alan ekibimiz 47.dakikada kalesinde 1 gol görürken, alt yapımızdan yetişen ve uzun yıllardır profesyonel takımımızda yer alan Kerem Kılıç 69.dakikada 5.golümüzü kaydeti 5-1. 80.dakikada Karaman FK golcü oyuncucu Artun Akçakın ile skoru belirleyen golü buldu ve karşılaşma 5-2 Arnavutköy Belediye Spor'umuzun üstünlüğü ile sona erdi.