Lider Evinde Hopa Spora da Şans Tanımadı

TFF 3. Lig 1 .Grupta 6.Hafta sonunda 16 puan ile Batman Petrol Spor’un 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Arnavutköy Belediye Sporumuz geçtiğimiz sezon aynı grupta yer aldığı ve iki müsabakadan 4 puan çıkardığı Artvin Hopaspor’u yine eli boş gönderdi.

İlk yarıya agresif başlayan misafir takım hakemi baskı altına alarak üst üste sert fauller ile takımımızı durdurarak ilk 20 dakikada etkili olmaya çalıştı. 12.Dakikada kornerden bulduğu gol ile 1-0 öne geçen misafir takım bu dakikadan sonra oyunu kendi sahasında kabul etti. Beraberlik golü için bastıran Arnavutköy Belediye Spor Mithat Yaşar’ın ceza sahası çaprazından harika golü ile durumu eşitledi 1-1. İlk yarı oldukça gergin geçen mücadelede hakem iki takıma da toplamda 6 sarı kart çıkardı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele alan takımımız 51. Dakikada Sergen Yakupçebioğlu’nun kafa golü ile üstünlük golünü buldu 2-1. 66.dakikada Halil Çelik ve Mertkan Cengiz oyuna dahil oldu. Dakikalar 76’yı gösterdiğinde sağ kanattan organize gelişen atakta Mertkan’ın asistinde Mustafa Acun şık bir plase ile farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

Karşılaşma 3-1 sona ererken misafir takım teknik sorumlusu Cem Cambaz 70. Dakikada kırmızı kartla saha dışına gönderildi. Arnavutköy Belediye Spor 6’da 6 yaparak liderliğini sürdürürken hafta sonu Osmaniye Spor deplasmanına konuk olacak.