Sivas Deplasmanında İçimizi Isıtan Skor

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Arnavutköy Belediye Spor'umuz ligin ikinci yarısına Sivas Belediye Spor deplasmanında aldığı 3 puan ile merhaba dedi. Furkan Işıkdemir ve Berat Ali Genç'in (2) attığı goller ile sahadan 3-1 galip ayrılan ekibimiz soğuk ve zorlu deplasmandan mutlu ayrılan taraf oldu. Gol krallığında zirvede olan Furkan Yaman'dan yoksun olan takımımız yeni transfer Berat Ali Genç'in iki gollük performans katkısı alarak bu bölgedeki gol yükünün ligin ikinci yarısında bölüşüleceği sinyallerini verdi. U-18 Milli takımına çağırılan genç yıldız Adem Metin Türk'ün performansı da dikkat çekiciydi. Haftayı 3 puanla kapatarak 8.sıraya yerleşen takımımız önümüzdeki hafta lider durumda olan Amed Sportif'i Bolluca Stadı'nda ağırlayacak.